Welkom.

Uw leef- en/of werkklimaat heeft u zelf in eigen hand !

Airconditioning heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De dagelijkse praktijk en vele studies op dit gebied tonen aan dat ongunstige klimaatomstandigheden in uw woning, werkruimte of op kantoor leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen.

Dan is het nu zaak actie te ondernemen: AIRCONDITIONING

Airconditioning is er zowel voor mensen thuis, in de vakantiewoning, winkel of op kantoor. In Nederland wordt het klimaat reeds in vele duizenden woningen, kantoren, winkels, restaurants, praktijken, sportscholen, wijnkelders en computerruimtes door toepassing van airconditioning naar eigen hand gezet. Gaat u bij uzelf de momenten eens na waarop het binnenklimaat ver uitstijgt boven de behaaglijkheidsgrens. Dit levert veel irritatie en ongemak op.

En daar kunt u dus heel eenvoudig iets aan doen !

In huis en op kantoor moet u zich gewoon lekker kunnen voelen. De temperatuur en luchtvochtigheid moeten aangenaam zijn. Bij het terugbrengen van de relatieve luchtvochtigheid van 85% naar 30% gaat de gevoelstemperatuur tussen de 5C en 10C naar beneden. Met airconditioning maakt u dus een bewuste keuze om het binnenklimaat te beheersen. De ruimte waarin u woont, slaapt of werkt kunt u koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en desnoods van verse buitenlucht voorzien.

Toepasbaar in elke situatie en ook nog eens betaalbaar.

Een airconditioning is tegenwoordig ook betaalbaar voor de kleine beurs en toepasbaar in zowel uw woon-, als werkomgeving.
Airco & Klimaat Service Holland voert twee lijnen airconditionings.
Te weten:
Mitsubishi Electric en Shining.
  

 

 
 

 Onze kwaliteit = uw garantie.
Airco & Klimaat Service Holland, uw STEK erkend installateur.

Sinds 1 januari 1993 mogen alleen STEK-erkende bedrijven handelingen op het gebied van CFK's, HCFK's en HFK's aan koelinstallaties verrichten.
Het Ministerie van VROM heeft STEK als onafhankelijke instantie, bij besluit van 23 december 1992, aangewezen om bedrijven te erkennen voor het verrichten van deze handelingen. Wanneer aan alle voorwaarden voor erkenning is voldaan, wordt door STEK een erkenning afgegeven.


2008 Airco & Klimaat Service Holland